/offerte-aanvragen/
/offerte-aanvragen/
/offerte-aanvragen/
/offerte-aanvragen/

NOTARISKANTOOR ROSENBAUM: PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING VOOROP

Kom werken bij Notariskantoor Rosenbaum in Emmen!

Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@notariskantoorrosenbaum.nl. Onderstaand vind je onze openstaande vacatures. Is geen van deze vacatures passend voor jou, maar zou je wel graag deel uit willen maken van ons team, stuur dan een open sollicitatie naar bovenstaand e-mailadres.

Vacatures

Werken bij Notariskantoor Rosenbaum

Notariskantoor Rosenbaum is gespecialiseerd in notariële dienstverlening. Cliënten kunnen bij ons kantoor terecht voor alle notariële transacties.

De visie van Notariskantoor Rosenbaum is gericht op directe persoonlijke dienstverlening. Vertrouwen van de cliënt is van groot belang, immers in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek komen alle aspecten naar voren welke nodig zijn voor het opmaken van de juiste notariële akte.

Bij Notariskantoor Rosenbaum is werken meer dan alleen een baan; het is de essentie van een ondersteunende en hechte gemeenschap. We geloven in teamwork, open communicatie en waardering voor ieders bijdrage. Hier vind je niet alleen een professionele omgeving, maar ook flexibiliteit en begrip voor een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Bij ons draait het om jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk. We investeren in jouw ontwikkeling door trainingen, workshops en continue ondersteuning. Je maakt deel uit van een familie die successen samen viert en elkaar door uitdagingen heen helpt.

Klaar om deel uit te maken van een team waar jouw talent wordt erkend, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan en waar een gezonde werk-privébalans wordt gewaardeerd? Sluit je aan bij Notariskantoor Rosenbaum en ervaar onze unieke werkcultuur!

De sfeer op kantoor is ontzettend goed. Ik werk hier al jaren met enorm veel plezier!

Goede werksfeer

Goed salaris

Ruimte voor groei

Prachtig kantoor

Over Notariskantoor Rosenbaum

enthousiaste collega's
0
akten per jaar
0

Onze specialismen

  • Familierecht
  • Ontroerend goed
  • Ondernemingsrecht

gelegen in

Emmen

meer over het kantoor

Notariskantoor Rosenbaum in Emmen bevindt zich op een strategische en aantrekkelijke locatie, wat het tot een ideale werkplek maakt voor potentiële werknemers. Gelegen in het hart van Emmen, profiteert het kantoor van de voordelen van een levendige en goed bereikbare stad.

De centrale ligging van het notariskantoor biedt niet alleen gemak voor werknemers die in Emmen wonen, maar ook voor diegenen die vanuit omliggende steden komen. De uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer maakt het voor werknemers eenvoudig om het kantoor te bereiken, wat bijdraagt aan een vlotte en stressvrije dagelijkse reis.

Bovendien is de omgeving van het notariskantoor Rosenbaum in Emmen buitengewoon prettig. De stad zelf staat bekend om zijn groene en rustige omgeving, wat een aangename werkomgeving biedt voor de werknemers.

Stages

Bij Notariskantoor Rosenbaum omarmen we graag nieuw talent en bieden we een uitnodigende omgeving voor stagiaires. Onze deuren staan wijd open voor gepassioneerde studenten die willen leren van ervaren professionals in het notariaat. Met een dynamisch team en diverse uitdagingen binnen het vakgebied, streven we ernaar om stagiaires een leerrijke en ondersteunende ervaring te bieden, waar ze kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden die ons notariskantoor biedt voor jouw stage!

Aanmelden stagiair

Aanmelden stagiair
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Onze socials

Ontdek de kloppende hartslag van ons bedrijf en sluit je aan bij onze community door onze inspirerende verhalen en updates te ontdekken op onze Instagram en LinkedIn pagina’s!

Call Now Button