Steun jij, net als Oranje, ook een goed doel?

790
Oranje

Helaas ligt Oranje uit het EK. Jammer genoeg heeft het Nederlands elftal de verwachtingen niet waar kunnen maken, maar wist je dat het elftal buiten de wedstrijden ook allerlei goede doelen steunt? En dat kun jij ook doen, ook voor later.

Oranje levert bijdrage

Omdat het Nederlands elftal het belangrijk vindt dat Nederlanders juist nu elkaar kunnen helpen, en de selectie onder de indruk is van alle mooie verbindingen die tot stand komen via NLvoorelkaar, hebben zij besloten een bijdrage te leveren aan het grootste vrijwilligersplatform van Nederland.

Wist je dat je goede doelen kunt opnemen in je testament?

Nadenken over een testament is niet gemakkelijk, maar misschien vind je het wel belangrijk dat er wordt doorgewerkt aan jouw idealen als je er niet meer bent. Dan is het misschien een idee om een goed doel op te nemen in je testament.

Nalaten aan een goed doel met een testament

Nalaten aan een of meerdere goede doelen kan alleen via een testament dat door een notaris is opgemaakt. Een codicil (eigen handgeschreven verklaring) is niet voldoende. Onze notaris adviseert over de mogelijkheden en legt de uiterste wil vast in een notariële akte. Een testament heeft pas rechtskracht als de erflater en de notaris het testament hebben ondertekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here